AI Sex Chat: Discover the Best Apps.
Rakiplerinizi Geçmek için En İyi 5 WordPress Eklentisi

Rakiplerinizi Geçmek için En İyi 5 WordPress Eklentisi

Biliyorsunuz artık birçok site WordPress tabanlıdır. Film sitelerinden tutun alışveriş sitelerine kadar, blog sitelerinden tutun kurumsal sitelere kadar birçok sitenin WordPress tabanlı olduğunu kolayca anlayabiliyoruz. Aslında herşey temaya bağlı, film temaları, vine temaları, e-ticaret temaları ücretli ve ücretsiz olarak birçok yerde bulunabilir.

Rakiplerinizi Geçmek için En İyi 5 WordPress Eklentisi

Bu makalemde ise blog ve kurumsal WordPress sitelerinde kullanılabilecek en iyi eklentileri anlatacağım. Aslında ülkemizde birçok kişi bilmiyor bu eklentileri, bu yüzden aynı zamanda rakiplerinizi de bu eklentiler sayesinde geçebilirsiniz. Önce dikkat etmeniz gereken bir şey var, bu eklentileri belki ücretsiz bazı yerlerde bulabilirsiniz, ancak şimdiden söyleyeyim internette dağıtılan ücretsiz premium eklentileri çok eskidir, ve bir sürü sorunlarla karşılaşırsınız. Çünkü hemen hemen her ay bu eklentiler güncellenmektedir, hataları gideriliyor, açıkları kapatılıyor yeni özellikler ekleniyor. Bu yüzden size tavsiyem orijinalini kullanmanızdır, ücretsiz güncelleme ile projeniz daha da sağlıklı ve başarılı olacaktır.

1. All in One SEO Pack Pro

All in One SEO Pack Pro

Genelde All in One SEO Pack eklentisi WordPress kullanıcıların ilk önce kurduğu eklentiler arasındadır, ama bir de ücretlisinin ne kadar mükemmel olduğunu açıklayacağım size. Ben kullanıyorum ve çok memnunum.

Ücretsizinden çok daha mükemmel özelliklere sahip. Özelliklerinden bahsedeyim biraz:

  • Sınırsız indirme ve istediğiniz sayıda WordPress sitesinde kullanabilirsiniz.
  • Abone olduğunuz sürece ücretsiz güncelleme.
  • All in One SEO Pack geliştiricilerinden profesyonel destek.

Ve daha birçok özelliğe sahip olan bu All in One SEO Pack Pro eklentisini sitenize kurduğunuz anda sıralamada hızlı bir şekilde yükselişinizi görebilirsiniz. Sınırlı süre için satışa çıkarılan All in One SEO Pack Pro eklentisini hemen satın alın ve rakiplerinizi kısa sürede geçin.

2. SabaiDiscuss WordPress Soru Cevap Eklentisi

sabai-discuss

SabaiDiscuss eklentisi belki de son zamanlarda kullanılması çok önemli olan eklentilerinden. Çünkü son Google algoritma güncellemelerinde özellikle çok tartışılan, yorum yapılan ve ziyaretçi etkileşimi iyi olan, ziyaretçilerin sayfada kalma süreleri uzun olan siteler en üst sıralara yükseldi, buna en iyi örnek forum siteleridir. Peki sizin de WordPress siteniz var diyelim, nasıl ziyaretçi etkileşimini arttırabilirim veya sitede kalma sürelerini, sayfa derinliklerini nasıl arttırabilirim diye sorarsanız en iyi cevap ise sitenize soru & cevap kısmı eklemektir. Birçok ücretli ve ücretsiz WordPress soru & cevap veya forum modülleri mevcut. Ben uzun zamandır araştırdım hepsini, birçoğunu da kullandım fakat hiçbirisini sevmedim.

Sonra SabaiDiscuss eklentisine bakayım dedim, ücretliymiş zaten, demosuna baktım, hakkında yapılan yorumlara baktım, ve sonuç olumlu. Hemen satın aldım ve kurdum siteye, çok memnunum zaten. İsterseniz inceleyebilirsiniz burdan seoamk.com/sorular

Ziyaretçiler gelip üye olabilir, soru sorabilir ve soruları yanıtlayabilir. Tabi bunu ayarlayabilirsiniz de admin panelden. Puan verme modülünü de etkinleştirirseniz kullanıcıların sitede kalma süreleri baya uzar. Bu eklentiyi kurarsanız, inanın rakiplerinizi geçmekte zorlanmazsınız. Aynı zamanda sitenizin geleceğini garanti altına alırsınız. Algoritma güncellemelerinde hep Google sitenize olumlu bir şekilde değerlendirecektir. Türkçe dil dosyasını da hazırladım, ama tabi bazı yerleri eksik olabilir, en önemli yerlerini çevirdim zaten.

Sabai Discuss soru cevap eklentisinin satış sayfasına gitmek için tıklayın.

Türkçe dil dosyalarını ücretsiz indirmek için buraya tıklayın.

3. Social Locker

social locker

Hep kendimize sorarız acaba sosyal paylaşımın SEO’ya ne gibi etkisi var diye. Cevabı gayet basit, etkisi sıralamada yükselmek için çok güçlü olmasa, faydası olmadığını söylemek yanlış olur. Trafik çekmek için genelde sosyal paylaşım sitelerinde içeriklerinizi paylaşırsınız, ama hep insanın canını sıkar bu paylaşım olayı. Bu yüzden Social Locker eklentisini kullanmanızı öneririm. Peki nedir bu eklenti?

Birkaç sayfamda dikkat etmişsinizdir belki indirme linklerine erişmek için paylaşım yapın gibi yerleri. Burada bakabilirsiniz http://seoamk.com/en-iyi-sekilde-e-kitap-hazirlama-ve-e-posta-pazarlama-yontemi/

Bu çok hoş olan Social Locker eklentisi ile işlerinizi kolaylaştırabilir, sitenizin optimizasyonunu doğal bir şekilde yapabilirsiniz.

4. Ninja Popups

ninja-popups

Sitemize her girişinizde farketmişsinizdir önünüzde çıkan popup penceresini. Bu eklenti Ninja Popups eklentisidir. En çok sevdiğim WordPress eklentilerinden bir tanesidir. Ninja Popups ile abonelerinizin email listesini toplayabilir, email pazarlama için kullanabilirsiniz. Bu yöntem trafik ve müşteri kazanmanın en iyi yoludur.

Tabi bu eklentinin birçok özelliği mevcut. En önemlilerinden bir tanesi ise bazı en çok kullanılan email marketing servislerine entegre edilebilmesidir. Örneğin ben GetResponse kullanıyorum, ve eklenti ile api desteğiyle ilişkilendirilmiş durumda. Abone olanlar Getresponse hesabımdaki email listeye otomatik kaydoluyorlar aynı zamanda.

Eklentinin satış sayfasına gitmek için tıklayın Ninja Popups for WordPress…

5. CSS3 Responsive Web Pricing Tables Grids

CSS3 Responsive Web Pricing Tables Grids

CSS3 Responsive Web Pricing Tables Grids eklentisi ile hoş tasarımlı fiyat tablosu oluşturabilirsiniz. Eskiden bu eklentiden haberim olmadan önce hazır PSD tasarımları kullanıyordum, ama bu eklentiyi kurdum rahat ettim. Hosting, SEO veya diğer ürün ve hizmetlerinizi satmak için bu eklentiyi kullanabilirsiniz. Saniyeler içinde profesyonel fiyat tablosu oluşturabilir, müşterilerinizin sayısını arttırabilirsiniz. Üstelik mobil uyumludur, bu da işinizi daha da kolaylaştıracaktır.

Kaynak http://seoamk.com/rakiplerinizi-gecmek-icin-en-iyi-5-wordpress-eklentisi/

“Rakiplerinizi Geçmek için En İyi 5 WordPress Eklentisi” üzerine 12 yorum

  1. Ertuğrul dedi ki:

    Eklentiler gayet güzel bende kullanıyorum sitemde bu şekilde bizlere yardımcı olduğun ve güzel açıklama yaptığın için teşekkürler kardeşim

  2. Emre Uzun dedi ki:

    Eklentiler gayet hoş eklentiler , fakat gözüme takılan şey pop up eklentisi oldu.Pop up eklentisi herhangi bir işe yaramaz SEO’da.

  3. yasin hutar dedi ki:

    Hepside çok iyi eklentiler. Sitemde all in one seo pack eklentisini kullanıyordum. Diğerlerini de kullanıcam.

  4. ekin dedi ki:

    Sitemde olmayan eklentileri tamamladım teşekkür ediyorum
    all in one seo nun ücretli versiyonunu almak fark oldu 😀

  5. Rauf dedi ki:

    Hepside birbirinden güzel yararlı eklentiler ama wordpreste de çok fazla eklenti kullanımı da yavaşlamaya neden oluyor bu yüzden az ve iyi eklentiler kullanma lazım

  6. Baki dedi ki:

    Yeni kurduğum web sitemde kullanıyorum bu eklentileri.Özellikle seo pack pro gerçekten çok başarılı bir eklenti.

  7. Hakan dedi ki:

    bilgiler için teşekkürler. seo da sayfa hızı da etkilidir. bununla ilgili https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/ google’ın pagespeed aracı kullanılabilir.

    çalışmalarınızda başarılar

  8. versarje dedi ki:

    Hocam sitenizde arama yaptım ama bulamadım.. Bu all in seo eklentisinin detaylı bir anlatımını yaparsanız iyi olacaktır. Genel olarak wordpress kullanıcıları eklentiyi kuruyor fakat detaylı ve gerekli ayarlamaları doğru düzgün yapamıyor ve bu nedenle seo açısındada eksiklik oluyor. teşekkürler hayırlı günler..

  9. serkan dedi ki:

    SEO gerçekten meşakatlı bir iş,bu konuda çok çalışmak gerek. Verdiğiniz eklentiler sayesinde ilerleme güzel oluyor.

  10. Ali Taşcı dedi ki:

    Yeni başlayan arkadaşlar için hayat kurtarıcı olabilecek nitelikte eklentiler düzgün kullanıldığı zaman muazzam sonuçlar doğurabilir 🙂 Teşekkürler.

  11. Serkan dedi ki:

    Ben şahsen All in One SEO Pack yerine yoast tercih edenlerdenim.

  12. Uğur dedi ki:

    Bir çok WordPress kullanıcısı için vazgeçilmez olan özellikler dışında o ninja eklentisinin bir türlü adını bulamıyordum, teşekkür ederim hocam.