2016 Yabancı Dizileri

2016 Yabancı Dizileri

Güncel yabancı dizi izleme sitesi olarak sizlere yaklaşık olarak iki ( 2 ) yıldır sizlere hizmet veriyoruz. Bildiğiniz üzere sitemizde sizleri rahatsız edicek herhangi bir reklam olmamakla beraber tüm yabancı dizileri hd kalitesinde Türkçe dublaj ve altyazı seçeneğiyle izleyebiliyorsunuz. Merakla beklenen 2016 yabancı dizileri ve daha önceden yayınlanmaya başlayan ve yeni sezonu uzun zamandır beklenen The Walking Dead ve Teen Wolf dizisi yakın zamanda yeni bölümleriyle ekranlara gelecektir. İsterseniz bu iki dizi hakkında bilgiler verelim.

The Walking Dead izle

Tüm dünya üzerinde kırılmadık rekor bırakmayan bu müthiş dizinin ilk bölümü 2010 yılında yayınlanmıştır ve yayınlandığı ilk günden itibaren milyonlarca kişiye ulaşmayı başarmıştır. The Walking Dead izleyicilerinin yaptığı yorumlarda bu zamana kadar izledikleri en kaliteli yabancı dizi olduğunu dile getirdiklerini görüyoruz. Peki dizinin ana konusu ne ? Merak ediyorsanız biraz bundan bahsedelim: Gelişmiş bir ülkede rahat bir ortamda mutlu – mesut yaşarken zombilerin insanlara saldırmasıyla artık sadece hayatta kalmayı düşünen insanların hikayesini elen bir dizidir. Unutmadan hatırlatalım eğer The Walking Dead izlemek istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Teen Wolf izle

Efsane diziler arasında ilk beşte gösterilen Teen Wolf dizisi yine başarılı dizilerin başladığı sene olan 2010 yılında ilk bölümü yayınlanmıştır. Yayınlandığı ilk günlerde fazla ilgi gösterilmeyen sezon finali yapmasına yakın ekrana getirdiği yeni bölümlerle gündeme gelmeyi başarmış hatta gazetelere konu almıştır. Kendini çok iyi bir şekilde pazarlayan dizi, bu sayede Teen Wolf izleyicisi sayısını kat ve kat artırmıştır. Dizinin konusu ise; Scott Mccall ormanlık bir alanda yürürken bir kurt adam tarafından ısırılır ve kurt adamdaki tüm yetenekler Scott’a geçer. Bu sayede çok yetenekli ve güçlü bir insana dönüşen Scott, kötü insanlarla savaşmaya karar verir. Ayrıca sitemizi ziyaret ederek tek parça olarak Teen Wolf izleyebilirsiniz.
2016 yabancı dizilerinden ziyade yabancı dizi izleyicileri tarafından merakla beklenen Teen Wolf ve The Walking Dead dizilerini yakın bir zamanda yeni sezon bölümleriyle sitemizden takip edebileceksiniz.

“2016 Yabancı Dizileri” üzerine 10 yorum

  1. xsyasarxs2 dedi ki:

    Bu 2 dizide çok güzel. Supernatural diziside çok güzel. Diğer dizilerinde tanıtımlarını bekliyoruz

  2. Yavuz dedi ki:

    the Walking Dead yeni sezonunu bekleye bekleye yaşlandım 🙂 izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan

  3. pusatali dedi ki:

    teşekkürler hocam güzel diziler var

  4. Berkan dedi ki:

    diziler için sağolun güzel liste olmuş

  5. umit dedi ki:

    Suits de iyi gidiyor, eklenmeli.

  6. Mosko dedi ki:

    Teen wolf filmini tavsiye ederim harika ötesi bir film

  7. Ersin dedi ki:

    The Walking Dead yok böyle bir dizi ya yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyoz. izlemeyene tafsiye ederim

  8. ali zeren dedi ki:

    Twd haricinde got da baya iyi dizidir. Tavsiye ederim

  9. Kaan dedi ki:

    Tüm yazı dizisiz geçirdik ama sonunda geldi haftaya takip ettiğim dizilerim başlıyor. Heyecan tavan!

  10. Zaradene dedi ki:

    Black mirror dizisinide tavsiye ederim. Konuları bakımından her bölüm kendi başına film konusu olabilir